Obiad?

sałatka nicejska
kotlety wellington
chłodnik ogórkowy
kalafiorowe kotleciki
nadziewane pieczarki
smażone tofu w sezamie
białe szparagi z truskawkami
panierowany makaron penne
schab pieczony w warzywach
hiszpańska tortilla ziemniaczana
falafele - kotleciki z ciecierzycy
włoski makaron "Słodkie Wzgórza"
kasza gryczana z indykiem i jabłkami
zupa-krem z soczewicy i pomidorów
francuska zupa cebulowa (zapiekana)
chłodnik z kalarepy z koperkiem i fetą
kuskus z tuńczykiem i zielonym groszkiem
sałata rzymska z bobem i sosem kokosowm
risotto (na winie) z dynią, serem i tymiankiem
mięsne ośmiornice (z kurczaka) z warzywami
panierowane szparagi i risotto na białym winie
zupa-krem z rzodkiewek z bazylią i serem feta
ryż z wędzonym łososiem, melonem i ogórkiem
filet z mintaja z salsą pomidorowo-paprykową
łosoś z kalafiorem smażonym na oleju kokosowym
ryż zapiekany ze szparagami, groszkiem i mięsem
kurczak w maśle orzechowym z ryżem i brokułem
polędwica wieprzowa w sosie śliwkowym, z ryżem
kurczak curry w sosie agrestowym, z kaszką kuskus
ryż z kurczakiem i sosem pieczarkowo-melonowym
koperty z ciasta francuskiego z warzywami i mozzarellą
filet z mintaja z salą pomidorowo-paprykową oraz ryżem
smażona kaszka kuskus z pomidorami, oliwkami i cykorią
kasza gryczana z mięsem mielonym, pomidorami i bazylią
tarta pełnoziarnista z kurczakiem, brokułem i pomidorkami
surówka z białej rzodkwi i jabłkami, z orzechami włoskimi
ryż brązowy z ogórkiem i sosem koperkowo-czosnkowym
tatar z łososia na puree z kalafiora i sera feta podany z jabłkiem
fasolka szparagowa z pomidorami, fetą, bazylią i słonecznikiem
smażony pstrąg z cytrynowym risotto i pieczonymi pomidorami
serowe wegeburgery z kaszy jaglanej ze szpinakiem i orzechami
sałatka z surowego kalafiora, ogórków i groszku konserwowego
maślane tagliatelle z dynią, suszonym rozmarynem i kozim serkiem
ryż parboiled i dziki z awokado, pomarańczą i miodowym dressingiem
pełnoziarnisty makaron świderki z białą kapustą i farszem pieczarkowym
wędzony łosoś ze szpinakiem na puree pomidorowo-groszkowym z bryndzą

2 komentarze:

  1. wow, Magda, zadziwiasz mnie tymi pomysłami oraz ogromną paletą barwnych dań, jakie można znaleźć u Cb w spisie treści ;) życzę powodzenia oraz wytrwałości we wspaniałej pasji ! :) `clocks.

    OdpowiedzUsuń